Om Vidsyn hyttefelt

Det nye feltet består av 72 tomter som alle er byggeklare når vi overleverer dem til kunden. Som kunde hos HG-Bygg kan du selv velge hvem du bruke til å reise hytten. Vi har ingen byggeklausul i salg av tomten, men tilbyr sammen med Straume Handlaft muligheten for å få på plass en hytte av eldgamle tradisjoner.

Tomtene selges med adkomstvei, og vi legger også vann, kloakk og strøm til tomtegrense. På sikt vil det også bli mulighet for å legge høyhastighets fiberkabel fram til hytten. Med moderne standard vil hyttene kunne gi en helt unik mulighet for kombinasjon av rekreasjon og fritidsaktiviteter.
 
 
Tomtene er solrike, og ligger med utsikt over golfbanen. Like ved feltet går det skiløyper som prepareres i henhold til løypeprogram. Hyttene vil være sør og vestvendte og dette er valgt for å kunne gi de beste solforhold, med vekt på ettermiddagen. Her er det lyst så lenge sola skinner og trivelig hele dagen.
 
Hovden er populært som aldri før, og etter finanskrisen opplever Bykle kommune stor pågang av mennesker som ønsker å skape sitt drømmested. Dessverre er det lite nye områder tilgjengelig for kunder, så vi er derfor glade for å kunne presentere vår nye hyttefelt Vidsyn.

Ønsker du å se tomtene?
Dersom du har interesse av å bli med på visning av feltet, kan du ta kontakt med oss.
 
 
Kort vei til hele Sør-Norge
Vidsyn hyttefelt ligger sentralt plassert midt i Sør-Norge, bare 10 kilometer fra Hovden sentrum. Avstanden til Kristiansand er ca 3 timer med bil. Trykk på karet under for å se plassering i et større vindu.
 
Oppdateres med eRedaktør av Kristiansen SRM.