Utbyggerne bak prosjektet

Bak prosjektet med å realisere hyttefeltet Vidsyn på Tykkås i Bykle kommune står to velrenomerte selskaper.

HG-BYGG eies og drives av byggmester Helge Gausdal med base i Songdalen, nabokommunen til Kristiansand i vest. Vi står bak både store og små prosjekter, og har bl.a. bidratt til renovering av større næringsbygg i Kristiansandsregionen. Vi tar i tillegg til utvikling av fritidstomter også på oss oppdrag med renovering og nybygging av eneboliger og leilighetskomplekser. HG-Bygg har 15 ansatte.

Les mer om HG-Bygg på våre hjemmesider.

HG-BYGG
Songdalsveien 111, 4645 Nodeland

Daglig leder: Helge Gausdal
Telefon: 915 53 011
E-post: helge@hg-bygg.no

Straume Handlaft et av de mest velrenoverte laftefirmaene i landet. De er et av få laftefirmaer som viderefører de gamle tradisjonene fra Setesdal. Med høy kompetanse på gamle skikker og utskjæringer bygger de hytter med moderne snitt og tradisjonsrikt utseende. Valget av samarbeidspartner for HG-Bygg var ikke tilfeldig, da vi vet at mye av den nye laften som produserers i dag lages med maskiner. Gjennom Struame Handelaft vil kundene få ekte tradisjonsrikt håndverk. Ønsker du at vi skal bygge hytten for deg kan du velge mellom bådre tradisjonelle laftehytter og hytter i reisverk med stavkledning eller lignende.

Les mer om Straume Handlaft på deres hjemmesider.

Straume Handlaft
Straume, 4748 Rysstad

Daglig leder: Olav Straume
Telefon: 99262335
E-post: post@straumehandlaft.com

 

ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE

Eikås Hytter & Hus

Web: www.eikas.no

Ole Dag Meland, Daglig leder
odm@eikas.no, tlf: 907 69 982   

 

Vi kan bygge laftehytter!

Trykk på bildene for en større versjon (nytt vindu).

Vi har lang erfaring i å bygge laftehytter. Ønsker du det helt spesielle særpreget på din hytte kan vi gi deg gode råd på veien mot å oppfylle drømmen om en hytte utenom det vanlige.

Oppdateres med eRedaktør av Kristiansen SRM.